Fyrværkeri
FESTFYRVÆRKERI

ET GODT OG SIKKERT VALG

FARVESTRÅLENDE FESTFYRVÆRKERI TIL DIN NÆSTE FEST

FESTFYRVÆRKERI ER DET EKSTRA KRYMMEL, DU ØNSKER TIL DIN FEST. HOS FIRST CLASS FIREWORKS KAN DU FINDE ET STORT UDVALG I KVALITETSFYRVÆRKERI, DER BÅDE ER TESTET OG GODKENDT - OG VI GARANTERER SELVFØLGELIG, AT DU FÅR FESTFYRVÆRKERI, DER INDFRIER ALLE DINE FORVENTNINGER.

SKAL DU HOLDE EN FEST, ET BRYLLUP, ET MARKED ELLER JUBILÆUM, VIL ET FLOT FESTFYRVÆRKERI VÆRE DEN PERFEKTE AFSLUTNING PÅ ET BRAG AF EN BEGIVENHED. GÅ IKKE PÅ KOMPROMIS MED KVALITET PÅ DIT SKYTS OG KØB DET HER HOS OS.

BESTIL EN FYRVÆRKER OG VÆR SIKKER PÅ ET GODT RESULTAT

SKAL DU AFHOLDE ET STØRRE ARRANGEMENT, KAN EN ELLER TO RAKETTER IKKE SKABE DET RESULTAT, DU ØNSKER FOR DINE GÆSTER. DU ER NØDT TIL AT HAVE EN STOR FYRVÆRKERIPAKKE, DER KAN IMPONERE OG LYSE OP PÅ DEN MØRKE AFTENHIMMEL.

MED EN STOR MÆNGDE FYRVÆRKERI ER DU NØDT TIL AT VIDE HVAD DU LAVER. BESTIL EN FYRVÆRKER HER HOS OS, DER HAR FULDSTÆNDIG STYR PÅ, HVORDAN MAN HÅNDTERER FYRVÆRKERIET, SÅ DET BLIVER SENDT AFSTED PÅ DE RETTE TIDSPUNKTER, EFTER DE RETTE FORSKRIFTER OG I DEN RIGTIGE RÆKKEFØLGE. 

MED EN FYRVÆRKER KAN DU OVERLADE FESTENS FYRVÆRKERI TIL SIKRE HÆNDER OG SELV LÆNE DIG TILBAGE OG NYDE SHOWET SAMMEN MED DINE GÆSTER.

VI STÅR FOR GODKENDELSER
OG RYDDER NATURLIGVIS OP EFTER OS
Billede af Alexander Ramsey

FYRVÆRKERI SHOWS

Billede af Alex Iby

BRYLLUP

FÅ ET PROFESSIONELT FESTFYRVÆRKERI TIL DIT BRYLLUP, VI SAMMENSÆTTER SHOWS EFTER DINE ØNSKER OG BEHOV ALT FRA ILDSKRIFTER OG OP TIL DE STØRSTE LUFTBOMBER.

Billede af San Fermin Pamplona - Navarra

FIRMAFEST

VI DESIGNER DE STØRSTE SHOWS UD FRA DINE ØNSKER OG BUDGET, OVERRASK DIT PERSONALE TIL DEN NÆSTE FIRMAFEST, ELLER TIL MEDARBEJDERENS JUBILÆUM. 

Billede af Amarnath Tade

KONFIRMATION

OVERRASK KONFIRMANDEN MED ET IMPONERENDE FESTFYRVÆRKERI, SEND GÆSTERNE HJEM MED ET BRAG SOM DE SENT VIL GLEMME. VI LEVERER SHOWS I ALLE STØRRELSER.

PRISERNE STARTER FRA 4995,-

RING FOR ET UFORPLIGTENDE GODT TILBUD.

ET PROFESSIONELT VALG ÅRET RUNDT

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
Billede af Yux Xiang
HØJESTE KVALITET
STØRSTE UDVALG
BEDSTE PRISER
GENVEJE
NYTTIG INFO
TIGERVEJ 12
7700 THISTED

KLAUS:  28 11 77 24

SØREN: 20 41 41 33

MAIL: KL@FYREKS.DK = SALG

MAIL: SG@FYREKS.DK = SALG

BLIV BYENS FØRENDE 

KRUDTFORHANDLER, KOM I GANG MED AT SÆLGE BRANCHENS VILDESTE FYRVÆRKERI

KLIK HER

fORHANDLERLOGINBANNER0.jpg

- VELKOMMEN

- BUTIKKER

- FYRVÆRKERI

- KATALOG

- SIKKERHED

- INFORMATION

- NYHEDER

© 2021 FIRSTCLASSFIREWORKS. WEB. FYRVÆRKERIEKSPERTEN.