HELE FAMILIENS FYRVÆRKERI

Fyrværkeri til din nytårsfest

Kransekagen er sat på bordet, og champagnen hældt i flotte glas. Så mangler du bare fabelagtigt fyrværkeri til at fastslå begyndelsen på et nyt år og afslutningen på det forgangne. Nytårsaften er højstemt, og det skal dit fyrværkeri helst også være, så din fest går op i en højere enhed.

Her finder du fyrværkeri til din nytårsfest, din fødselsdag eller dit bryllup, og uanset anledningen vil du med skyts fra First Class Fireworks være garanteret produkter i ypperste kvalitet. Se dig omkring og find de produkter, der passer til din fest.

Imponerende kvalitets fyrværkeri

Kender du følelsen af en raket, der slet ikke indfrier forventningens glæde, når den folder sig fattigt ud på himlen? Den følelse skal du ikke frygte, når du køber dit fyrværkeri på siden her.

Vi garanterer imponerende kvalitets fyrværkeri, der giver dig og dine gæster en fyrværkerioplevelse uden lige. Her er produkterne nøje udvalgte, og du får derfor toppen af skytspakken, når du handler hos os.

Få branchens største sortiment af nytårsskyts

Her på siden finder du branchens største batterier, raketter, sortimenter, så der er garanti for, at du finder de produkter, der passer til dig og din fest.

Vi går ikke på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet, når det kommer til vores batterier og raketter, og vi forhandler over hele Danmark. Alle har ret til skyts, der kan dekorere den mørke vinterhimmel i flotte fyrværkerifarver.

Vil du gerne være garanteret fyrværkerifest i yderste potens, kan du trygt købe dit nytårs- og festskyts her hos os. 


NYHEDER 2019

VI HAR FLERE NYHEDER TIL JER I ÅR, SORTIMENTER MED NYE EFFEKTER OG MERE KRUDT! NYE VANVITTIGE BATTERIER MED FARVER OG EFFEKTER DER IKKE FØR ER SET I DANSK FYRVÆRKERI.

EXECUTIVE FESTSORTIMENT

SE PRODUKT

RAKETFONTÆNE

SE PRODUKT