HJÆLP DIT KÆLEDYR TIL EN SIKRE AFTEN.

NOGLE DYR BEMÆRKER SLET IKKE, AT DET ER NYTÅRSAFTEN. MEN DET ER LANGT FRA ALLE DYR, DER HAR DET SÅDAN. VÆR DERFOR OPMÆRKSOM PÅ, HVORDAN DIT KÆLEDYR HAR DET I NYTÅRSAFTEN.

OFTE SER MAN, AT HUNDEN ER MEST I FOKUS, NÅR DER BLIVER SNAKKET OM KÆLEDYR OG FYRVÆRKERI. MEN ALLE DYR KAN BLIVE BANGE FOR DE HØJE BRAG.

VI GIVER DIG DERFOR NOGLE GODE RÅD, SÅ DIT KÆLEDYR FÅR EN BEDRE AFTEN.

  1. DINE KÆLEDYR MÅ GERNE AKTIVERES MEGET I LØBET AF DAGEN, SÅ DE ER MERE TRÆTTE, NÅR DET BLIVER MØRKT. DET ER NEMLIG DER, HVOR DER SKYDES MEST KRUDT AF.

  2. SØGER DINE KÆLEDYR IND UNDER SOFAEN ELLER DIN SENG, SÅ LAD DEM ALTID VÆRE DER. DE SØGER OFTE DERHEN, HVOR DE FØLER SIG TRYGGE.

  3. LUFT DIN HUND SÅ TIDLIGT PÅ AFTENEN SOM MULIGT, SÅ DEN IKKE SKAL UD, IMENS DET BULDRER OG BRAGER. DET ER BÅDE FARLIGT OG HELT UNØDVENDIGT

  4. AKTIVER DIN HUND OM AFTENEN MED ET NYT STYKKE LEGETØJ ELLER EKSTRA GODBID.

  5. GIV DINE KÆLEDYR SENERE AFTENSMAD (OP TIL 2 TIMER FØR DER SKYDES KRUDT AF), DA DINE KÆLEDYR OFTEST VIL FØLE SIG MÆTTE OG EFTERFØLGENDE FALDE MERE TIL RO.

  6. BRUG ALDRIG MEDICIN TIL AT DÆMPE KDYRENES STRESS. KONTAKT I STEDET DIN LOKALE DYRELÆGE FOR RÅD OG VEJLEDNING.

KAN DU IKKE VÆRE HJEMME ?

SOM OFTEST ER DET BEDST AT VÆRE HJEMME HOS DINE KÆLEDYR, MEN ER DET IKKE MULIGT, HAR VI FØLGENDE RÅD:

  1. SØRG FOR AT DINE DYR HAR RIGELIGT MED MAD OG FRISK VAND.

  2. DET KAN VÆRE EN GOD IDE AT HAVE DYRENE I ET VÆRELSE, HVOR DER ER LUKKET AF FOR LYSET UDENFOR. SÆT GERNE NOGET ROLIGT OG DÆMPET MUSIK PÅ.

  3. OVERVEJ OM DET KUNNE VÆRE EN IDE AT SENDE DIN HUND PÅ PENSION, HVOR DER OGSÅ ER ANDRE DYR. OFTE LIGGER DYREPENSIONER UDE PÅ LANDET, HVOR DER ER STØRRE AFSTANDIMELLEM BRAGENE.

  4. LÆR DINE DYR LYDENE AT KENDE. DET KAN MAN GØRE VED EKSEMPELVIS AT SE FYRVÆRKERIVIDEOER ELLER OPTAGE LYDENE FRA BRAGENE. AFSPIL FØRST MED SVAG LYD OG SKRU EFTERFØLGENDE HØJERE OP.

 

FIRST CLASS FIREWORKS ØNSKER DIG OG DINE KÆLEDYR ET RIGTIG GODT NYTÅR.