Skip to main content

Bliv First Class Fireworks forhandler

Hos First Class Fireworks er vi altid på udkig efter forhandlere.

Læs mere

Landsdækkende fyrværkeri leverandør

Hos First Class Fireworks er vi altid på udkig efter forhandlere. Vores fyrværkeri er af den højeste kvalitet, og vores ambition er vores fyrværkeri skal sælges til alle danskere gennem et stærkt forhandlernetværk.

Et stærkt bagland

Vi støtter vores forhandlere, både de store og små! Vi har logistikken i orden, fra bestilling, oplæring og til salg hos vores forhandlere.

Fyrværkeri du ikke får andre steder

Vi er med i alle beslutninger om design og udseende af det fyrværkeri vi forhandler på det europæiske marked. Vi bruger hele året på at kommunikere og samarbejde med de største og bedste fyrværkeri fabrikker i Kina.

Som forhandler får du

Bliv forhandler

Markedsført i hele landet

Alle skal kende First Class Fireworks, vi arbejder altid målrettet på at vores markedsføring skal nå ud til alle kunder – til gavn for vores forhandlere.

Derfor er vi altid aktive på alle platforme når salg af fyrværkeri nærmer sig, det er ingen hemmelighed at vi gerne ser at alle danskere aktivt går efter vores fyrværkeri til deres nytårsaften.

Følg med på vores Sociale Medier

Kataloget er ude nu - Ignite the Shadows

Vores katalog indeholder et bredt sortiment med fokus på kvalitet. Udvalget byder på Danmarks største batterier med højeste nem vægt og nyheder fra Riakeo du ikke finder andre steder.

Download katalog som PDF

Start din forhandler rejse i dag

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Close Menu