Danmarks sejeste fyrværkeri leverandør

Helt nyt fyrværkeri-brand “First Class Fireworks”. Som navnet antyder, kan du med dette nytårsfyrværkeri forvente en nytårsaften i særdeles særklasse.

Udover det eksklusive og flotte design kan du se frem til et festfyrværkeri i alle regnbuens farver med masser af flotte – og ikke mindst brag. First Class Fireworks er udviklet af to krudttosser, der med over 40 års erfaring i branchen, nøje har udvalgt og sammensat fyrværkeri i høj kvalitet.

Udviklingen af det nye brand startede i januar 2018, hvor de to krudttosser tog 14 dage til kina for at udvælge det helt rigtige krudt til de danske forbrugere. Her afprøvede de mere end 2000 produkter for at finde frem til netop det fyrværkeri du i dag finder i vores lækre sortiment.

For at opnå kvalitet på første klasse er fyrværkeriet desuden udviklet i tæt samarbejde med kunder i både ind- og udland. Derudover har First Class Fireworks sit eget kontor samt personale i kina, der løbende sikrer den sublime kvalitet, som First Class Fireworks forlanger af produkterne.

Selvom First Class Fireworks er et selvstændigt brand, hører det under fyrværkerieksperten, der er danmarks største importør af fyrværkeri. Det betyder, at både lager samt logistik forholdende er i top, hvilket er til stor gavn for både forhandlere og kunder. Udover den flotte fyrværkerioplevelse, som du kan forvente af First Class Fireworks, er der desuden styr på sikkerheden.

Alle produkter er ce-godkendt, hvilket betyder at fyrværkeriet overholder alle de sikkerhedskrav, som både dansk og eu-lovgivning kræver. First Class Fireworks er med andre ord det nye friske pust på det danske fyrværkerimarked, hvor der hverken er gået på kompromis med sikkerhed eller kvalitet.

Tilmeld dig First Class NYHEDSBREV

Så får du information om seneste nyheder, kampagner og konkurrencer.

    FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER