Skip to main content

First Class Fireworks – Danmarks førende fyrværkeribrand.

Passion for fyrværkeri

“Send to krudttosser 14 dage til Kina, og de kommer hjem med deres eget fyrværkeribrand.”

First Class Fireworks er skabt af Søren Gjørtz og Klaus Langkilde, to erfarne fyrværkeri-eksperter med mere end 40 års erfaring i branchen.

Ambitionen er at være markedsførende indenfor kvalitets fyrværkeri til hele norden.

Udvælger, udvikler og tester alt selv

Nytåret starter altid tidligere hos os. Gennem tæt kontakt og utallige rejser til de kinesiske fyrværkeri eksperter, arbejder vi det meste af året med at udvikle og udvælge det bedste fyrværkeri til vores kunder i og uden for Danmark.

Det skal være i orden

Når man siger fyrværkeri, siger man også Kina. Der er ingen tvivl om at de igennem historien altid har forsvaret deres position, som verdens førende eksperter indenfor pyroteknik.

Derfor var det heller ikke en svær beslutning at få etableret eget kontor og ansat personale i Kina. Det er ren utopi at tro man kan udvikle et førende fyrværkeribrand uden at være fysisk til stede.

Vi forventer meget at vores samarbejde og de produkter vi er med til at udvikle, derfor engagerer vi os enormt i hele processen.

Nye tider

De krav der stilles til fyrværkeri stiger år til år

Det er ikke kun de flotte farver på himlen der stilles krav til, men også en lang række krav til CO2 udledning, materiale valg og parathed i den grønne omstilling.

Det er den rigtige vej at gå og vi er stolte af at være en forgangsvirksomhed på området.

Bæredygtighed

Derfor arbejder vi målrettet på at fjerne plastik fra vores fyrværkeri og minimere det aftryk vores produkter, metoder og opbevaring står for.

Læs vores bæredygtighedsrapport og læs om de områder, hvor vi gør en forskel.

Vores produkter når langt ud

Vi er vokset ud over grænserne og leverer nu til flere lande i norden, det er en fantastisk rejse at være den del af, og ikke mindst frugten af det hårde arbejde der er lagt i udviklingen af fyrværkeri af den højeste kvalitet.

Vi elsker vore arbejde

Vi vil være de bedste og hele tiden være med til at skubbe til udviklingen indenfor fyrværkeribranchen. Så er det heldigt at vi arbejdet indenfor et område, hvor både passionen og interessen er med.

Sikkerhed frem for alt

Alle vores produkter er CE-godkendte, hvilket betyder, at de opfylder alle de sikkerhedskrav, både dansk og EU-lovgivning stiller.

First Class Fireworks repræsenterer den nye friske vind på det danske fyrværkerimarked, hvor sikkerhed og kvalitet aldrig er blevet negligeret.

Close Menu