Skip to main content

Bæredygtighed

Som den største importør af fyrværkeri i Danmark, ønsker vi at udvise
ansvarlighed overfor det miljø og de mennesker, som vores virksomhed påvirker.

Hent vores bæredygtighedsrapport her

Slut med plastik

Som den første fyrværkeriimportør i Europa har vi valgt at fjerne alt plast fra vores udendørs fyrværkeri. Dette er opnået gennem et langvarigt samarbejde med vores leverandører, hvor vi gradvist har udfaset plasten mere og mere, indtil vi nu kan sige, at alt vores fyrværkeri til udendørs brug er helt fri for plast.


Vi har truffet denne beslutning, fordi vi er klar over, at plast kan have en skadelig indvirkning på miljøet, hvis det ikke bortskaffes korrekt, og da fyrværkeri normalt affyres udenfor, var det et naturligt valg at gøre vores produkter fri for plast.

Mindre emballage

Vi har reduceret vores emballage størrelse med 5% i 2023 og vil reducere yderligere i 2024.

Baggrunden for denne reduktion er, at en undersøgelse foretaget af den europæiske brancheorganisation for fyrværkeri, EuFiAs, viser, at transport af fyrværkeri er den største kilde til CO2- udledning i branchen.

Ved at mindske størrelsen på emballagen i vores produkter, kan vi have flere varer i containere og lastbiler, hvilket reducerer vores CO2-aftryk. Dette gøres ved at ændre pakningen af f.eks. raketter, så de fylder mindre.

Close Menu