har du styr på

sikkerheden?

FØLG AGENTERNES SIKRE FYRVÆRKERIRÅD OG KOM SIKKERT OG GODT IND I DET NYE ÅR.

: GÅ ALDRIG TILBAGE TIL EN FUSER.

: BRUG ALTID BESKYTTELSESBRILLER.

: KAST ALDRIG MED FYRVÆRKERI.

: BRUG OG LAV ALDRIG ULOVLIGT NYTÅRSFYRVÆRKERI.

: HOLD ALTID FYRVÆRKERI I EMBALLAGEN INDTIL BRUG.

: HOLD AFSTAND, LÆS ALTID BRUGERVEJLEDNINGEN.

SAFETY FIRST.png
AGENT

SIKKERHEDSBRILLER

BRUG ALTID SIKKERHEDSBRILLER. DER FINDES RIGTIG MANGE SMARTE OG GODE BRILLER. DET VIGTIGSTE ER AT DE ER GODKENDTE, OG AT DU BRUGER DEM.

ALKOHOL & FYRVÆRKERI

DET KAN VÆRE EN GOD IDE AT UDPEGE EN FYRVÆRKER. EN SOM HOLDER SIG FRA ALKOHOL. FYRVÆRKERI SKAL ANVENDES MED RESPEKT OG MÅ ALDRIG KOMME I FORKERTE HÆNDER.

UNDER AFFYRING

OPBEVARING UDENFOR. NÅR DU SKAL SKYDE NYTÅRSFYRVÆRKERI AF, SÅ OPBEVAR ALTID DIT FYRVÆRKERI I EMBALLAGEN, SÅ DET LIGGER BESKYTTET TIL DU SKAL BRUGE DET.

SIKKER AFFYRING

AFFYR ALTID DIT FYRVÆRKERI MED FRI ADGANG TIL HIMLEN, OG ALTID VÆK FRA BRANDFARLIGE TING. FYRVÆRKERI BLIVER EKSTREMT VARMT OG KAN LET ANTÆNDE DIVERSE GENSTANDE.

AFFYRING

AFFYR KUN ET STYKKE FYRVÆRKERI AD GANGEN. DET KAN GÅ ALVORLIGT GALT, HVIS DU ANTÆNDER MERE FYRVÆRKERI AD GANGEN.

BRUG SIKKERHED

BRUG ALT DEN SIKKERHED DU KAN. BRILLER, HØREVÆRN, AFFYRINGSRAMPER/RØR. SAFETY FIRST ER VIGTIGT. FYRVÆRKERI ER ALLEREDE MEGET SIKKERT, MEN MAN KAN ALDRIG BRUGE SIKKERHED NOK!

UNDGÅ FUSERE

KANONSLAG KANONSLAG ER KUN FOR AMATØRER. KØB OG BRUG KUN DET LOVLIGE OG GODKENDTE FYRVÆRKERI. DET KAN VÆRE LIVSFARLIGT AT ANVENDE IKKE-GODKENDT FYRVÆRKERI.

DET KAN VÆRE EN GOD IDE AT GØRE KLAR TIL, DU SKAL SKYDE FYRVÆRKERIET AF. FEKS. SÆTTE RAKET ELLER BOMBERØRSHOLDER I JORDEN, MENS DET STADIG ER LYST, SAMT AT UDPEGE ET GODT OG SIKKERT STED, HVOR DER KAN AFFYRES FRA.  LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN PÅ DIT FYRVÆRKERI, INDEN DU GÅR I GANG.

OPBEVAR KUN DE MAX TILLADTE 5 KG NEM ( NETTO EKSPLOSIVSTOF MÆNGDE) PÅ DIN ADRESSE. OPBEVAR DET TØRT OG ALDRIG I NÆRHEDEN AF HUSDYR, VARMEAPPARATER OG ELEKTRONIK. OPBEVAR DET I ET MØRKT RUM, HVOR TEMPERATUREN IKKE SVINGER FOR MEGET, ELLER HVOR DER KAN DANNES KONDENS. 

PAS NU RIGTIG GODT PÅ HINANDEN. HUSK AT VISE HINANDEN HENSYN- SÅ FÅR VI ALLE ET GODT OG SIKKERT NYTÅR.