.

KOM SIKKERT OG GODT IND I DET NYE ÅR.

FYRVÆRKERI FRA FIRST CLASS FIREWORKS ER LOVLIGT OG GODKENDT AF DEN DANSKE SIKKERHEDSSTYRELSE. 
 VI GØR ALTID VORES YPPERSTE FOR AT SKABE DET FLOTTESTE OG SIKRESTE FYRVÆRKERI TIL ÅRETS SIDSTE AFTEN. KOM GODT OG SIKKERT IND I DET NYE ÅR MED DISSE GODE RÅD.

SIKKERHEDSBRILLER!

BRUG ALTID BESKYTTELSESBRILLER. DER FINDES RIGTIG MANGE SMARTE OG GODE BRILLER. DET VIGTIGSTE ER AT DE ER GODKENDTE OG AT DU BRUGER DEM.

UNDER AFFYRING!

OPBEVARING UDENFOR. NÅR DU SKAL SKYDE FYRVÆRKERI AF, SÅ OPBEVAR ALTID DIT FYRVÆRKERI I EN POSE, SÅ DU HURTIG KAN SMIDE DET FRA DIG, HVIS DET SKULLE GÅ GALT.

AFFYRING!

AFFYR KUN ET STYKKE FYRVÆRKERI AF GANGEN. DET KAN GÅ ALVORLIGT GALT HVIS DU ANTÆNDER MERE FYRVÆRKERI AF GANGEN.

UNDGÅ FUSERE!

KANONSLAG ER KUN FOR AMATØRE. KØB OG BRUG KUN DET LOVLIGE OG GODKENDTE FYRVÆRKERI. DET KAN VÆRE LIVSFARLIGT AT ANVENDE IKKE GODKENDT FYRVÆRKERI.

ALKOHOL & FYRVÆRKERI!

DET KAN VÆRE EN GOD IDE AT UDPEGE EN FYRVÆRKER. EN SOM HOLDER SIG FRA ALKOHOL. FYRVÆRKERI SKAL ANVENDES MED RESPEKT OG MÅ ALDRIG KOMME I FORKERTE HÆNDER.

HOLD AFSTAND!

HOLD ALTID AFSTAND NÅR DU SKAL ANTÆNDE DIT FYRVÆRKERI. EN GOD REGL ER AT TÆNDE LUNTEN I STRAKT ARM, OG GERNE MED EN TÆNDPIND ELLER LIGHTER MED FORLÆNGELSE.

FORBERED NYTÅRET!

DET KAN VÆRE EN GOD IDE AT GØRE KLAR TIL DU SKAL SKYDE FYRVÆRKERIET AF. FEKS. SÆTTE RAKET/BOMBERØRSHOLDER I JORDEN MENS DET STADIG ER LYST SAMT AT UDPEGE ET GODT OG SIKKERT STED HVOR DER KAN AFFYRES FRA.

 LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN PÅ DIT FYRVÆRKERI INDEN DU GÅR UD.

OPBEVARING HJEMME!

OPBEVAR KUN DE MAX TILLADTE 5 KG NEM ( NETTOEKSPLOSIVSTOFMÆNGDE) PÅ DIN ADRESSE. OPBEVAR DET TØRT OG ALDRIG I NÆRHEDEN AF HUSDYR, VARMEAPPARATER OG ELEKTRONIK. OPBEVAR DET MØRKT OG I RUM HVOR TEMPERATUREN IKKE SVINGER FOR MEGET ELLER HVOR DER KAN DANNES KONDENS. 

PAS NU RIGTIG GODT PÅ HINANDEN, HUSK AT VISE HINANDEN HENSYN. SÅ FÅR VI ALLE ET GODT OG SIKKERT NYTÅR.

!!HUSK SIKKERHEDSBRILLER!!